دستور العمل های آشپزی
آشنایی با دستور پخت انواع غذاها ، شیرینی ها، کیک ها، دسرها، و..... 
قالب وبلاگ
http://elldownload.persiangig.com/Pic/Keraket%20sib%20zamini.jpg

مواد لازم برای ۵ تا ۶ نفر :

سیب زمینی : نیم کیلو گرم
نمک و فلفل : به مقدار لازم
تخم مرغ : ۲ عدد
آرد سوخاری : یک دوم پیمانه
زعفران : ۱ قاشق چایخوری
روغن : به مقدار لازم
جعفری : ۱۰۰ گرم
گوجه فرنگی ، خیار ، ماست چکیده و کشمش : برای تزیین

مواد لازم برای داخل کراکت :

روغن : ۲ قاشق سوپخوری
پیاز سرخ کرده : ۲ قاشق سوپخوری
گوشت چرخ کرده : ۲۵۰ گرم
نمک و فلفل : مقداری
زرشک : ۲ قاشق سوپخوری
جعفری : ۲ قاشق سوپخوری

روش تهیه :

سیب زمینی ها را پس از آب پز کردن با نمک، چرخ یا رنده کنید و با یک تخم مرغ و نمک و فلفل مخلوط سازید تا صاف و یکدست شود. از مواد به اندازه ی یک گردوی بزرگ بردارید و وسط آن را از مواد گوشتی پر کنید و به شکل های مختلف مثل هویج شکل بدهید و ابتدا در آرد سوخاری ، بعد در تخم مرغ و زعفران که در کاسه ای جداگانه زده اید، بغلتانید. سپس مجددا در آرد سوخاری بغلتانید و در روغن سرخ کنید و با جعفری ، گوجه فرنگی، خیار ، ماست چکیده و کشمش تزیین نمایید.

روش تهیه ی مواد داخل کراکت :

ابتدا کمی روغن را با پیاز طلایی شده مخلوط کنید. بعد گوشت چرخ کرده را به آن بیفزایید و خوب تفت دهید تا دانه دانه شود. سپس با یک دوم پیمانه آب، با حرارت ملایم طبخ کنید تا گوشت بپزد. در پایان نمک، فلفل، زرشک و جعفری را اضافه کنید.


منبع
مجله ی آشپز باشی
نوشته ی انسیه حافظی گل


موضوعات مرتبط: بقیه غذاها
برچسب‌ها: طرز تهیه کراکت سیب زمینی
[ پنجشنبه دوم خرداد 1392 ] [ 20:26 ] [ رویا ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

امکانات وب